malwa-τσαι-χυμα-πρασσινο-με-ροδι-100γρ.jpg

MALWA ΤΣΑΙ ΧΥΜΑ ΠΡΑΣΣΙΝΟ ΜΕ ΡΟΔΙ 100ΓΡ

007153
Ρίξτε ένα κουταλάκι του γλυκού σε ένα φλιτζάνι ή μια θερμαινόμενη τσαγιέρα σε αναλογία με 200 ml έγχυμα, ρίξτε φρεσκοβρασμένο νερό (όχι βραστό) σε θερμοκρασία περίπου 90°C, αφήστε για 2-3 λεπτά. Διαχωρίστε το έγχυμα από τα φύλλα. Για να αποκτήσετε μια λεπτή και ήπια γεύση τσαγιού, τα ίδια φύλλα μπορούν να παρασκευαστούν 2-3 φορές.

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password