M&K ΚΑΡΥΔΕΛΑΙΟ 500ml
Το λάδι καρύδας λαμβάνεται από την αποξηραμένη σάρκα της καρύδας. Σε θερμοκρασία κάτω των 25 ° C, παίρνει μια λευκή στερεή μορφή, γι 'αυτό ονομάζεται βούτυρο καρύδας. Σε ζεστό περιβάλλον γίνεται υγρό, διαφανές ή ελαφρώς κίτρινο. Το λάδι καρύδας χωρίς άρωμα είναι το καλύτερο για τηγάνισμα (ιδανικό αντικατάστατο για το παραδοσιακό λάδι ή το ελαιόλαδο). Λόγω της έλλειψης οσμής και γεύσης της καρύδας, είναι πολύ πιο καθολική από το λάδι ψυχρής έκθλιψης, το οποίο μεταφέρει το άρωμά του στα επιθυμητά πιάτα.